5 ani de Blogal Initiative – ce ar putea urma

Nu am experienta multa cu actualul meu blog, dar am experienta multa in calitate de cititor de bloguri 🙂 Am aderat recent la Blogal Initiative, unde am descoperit multe campanii foarte intresante, creative, demne de a ma stimula sa scriu mai mult pe blog. La 5 ani de activitate, Blogal Initiative are cu ce se lauda: peste 360 de campanii, peste 15.000 de postari generate si premii in valoare totala de peste 170.000 de euro!

Daca as prelua conducerea Blogal Initiative (hmm suna tentant 🙂 ), as merge pe ideea „keep up the good work”. Nu as face mari schimbari si in niciun caz nu as schimba echipa. Se spune si in sport ca nu schimbi niciodata echipa castigatoare. As insista pe mai multe campanii cu premii mici si multe – este un stimul puternic, caci pana la urma adesea clasamentul final este subiectiv – nu neaparat cel mai bun articol castiga, ci mai degraba articolul apreciat de un anumit juriu (diferit de la campanie la campanie, din cate am inteles).

As face totul posibil sa promovez cat mai mult activitatea de blogging in sine, eventual chiar si in licee si facultati. Daca ar exista mai multe bloguri inscrise pe Blogal Initiative, sunt sigura ca si mai multe campanii ar aparea, caci companiile ar considera extrem de eficienta implicarea pe platforma.