Skateboard electric Hoverboard cu doua roti – cum visez sa ma deplasez la serviciu in fiecare zi

Am vazut de multe ori pe la TV si pe internet skateboard-uri electrice, iar mai nou am descoprit acest produs intr-un magazin online romanesc, Depozit-Online.ro. Skateboard electric cu doua roti si auto echilibru Hoverboard A025-6 – asa se numeste acest dispozitiv extrem de interesant, care revolutioneaza practic deplasarea urbana.

Mic si cu un design care ne duce cu gandul la cartile si mai ales filmele SF, acest skateboard electric pare ca isi va lua zborul din moment in moment, nici nu te-ai mira sa o faca. In unele cadre, parca sfideaza legile fizicii, insa din contra, inginerii care l-au proiectat au avut in vedere tocmai aceste legi ale naturii, astfel incat „soferul” sa poata avea control total, extrem de simplu, natural.

skateboard electric

Carcasa este fabricata dintr-un material foarte rezistent pentru a nu se deforma in cazul socurilor mecanice. Mai mult, acest material impiedica patrunderea apei sau a prafului. Rotile sunt concepute pentru a rula pe foarte multe suprafete, avand o aderenta ridicata.

Exista doua motoare, cate unul pentru fiecare roata (si totul in conditiile in care acest dispozitiv pare atat de mic!…). Motoarele, concepute si ele pentru a fi foarte rezistente, sunt 100% electrice si nu sunt daunatoare mediului inconjurator. Bateria Samsung de 4400mAh are un timp de incarcare de aproximativ 2-3 ore.

Ei bine, acesta este visul meu de deplasare zilnica la serviciu. Cu un skateboard electric Hoverboard, sunt sigura ca drumul spre munca si chiar si cel spre casa (oricat de obosita as fi) s-ar rezuma doar la placere. Ar fi nu doar o deplasare, ci un sport practic, o joaca „de om mare”. Miscare si distractie – nu-i asa ca este varianta ideala? Cum sa mai fiu trista, oricat de neplacute ar fi unele zile? Ma sui pe skateboardul meu electric si totul trece. La revedere aglomeratie in trafic, la revedere asteptare, start calatorie… pe aripile vantului – un gen de zbor la sol 🙂