Ce-si doresc barbatii – de la noi, de la viata, de la… shopping

Un prieten ma intreba recent care este, in viziunea femeilor, diferenta intre baieti si barbati. I-am spus ca nu tine de fapt atat de mult de varsta, ci mai ales de atitudine, de comportament, de preocupari. Poti sa ai 20 de ani si sa fii barbat, la fel cum poti sa ai 40+ si sa ramai la rang de baiat.

Statutul de barbat se castiga, in modul in care esti privit de catre femei, nu doar prin fizic, ci in principal prin acest intreg pachet ce tine de personalitate. Vrei sa fii barbat, poarta-te ca un barbat 😉 Mai departe nu mai intru in detalii, caci trebuie sa stii, sa simti, sa fii, nu poti urma o reteta.

Mi-a atras atentia zilele trecute repozitionarea magazinului online WatchShop.ro, care se prezinta drept singurul magazin online de ceasuri dedicat barbatilor. Si asta se vede chiar din motto-ul prezent in prim-plan, langa logo-ul magazinului. Cum aceas barbatidica dedicat barbatilor? Si de ce? Explicatia este simpla: „spre deosebire de restul magazinelor, noi functionam bazandu-ne pe modul tipic masculin de a cauta si cumpara ceasuri”, explica oficialii WatchShop.ro.

Acest principiu inseamna: informatie completa si relevanta + stocuri serioase cu 100% ceasuri originale, barbatesti sau ceasuri de dama + echipa de cunoscatori. Interesant 🙂

Iata ca barbatul este asadar model in a face cumparaturi. Si nu este deloc exagerat, caci este cunoscut faptul ca sexul masculin are un anumit comporament specific la cumparaturi: timp cat mai putin alocat, atentie maxima la detalii, analiza, asteptari ridicate, fara loc de compromisuri.

reclama watchshopIn timp ce femeile sunt mai visatoare, mai usor de atras de catre comercianti (uneori nefericit pentru ele), dispuse sa cumpere sub impulsul momentului, barbatii sunt mai fermi, mai pragmatci – iau in considerare in principal eficienta, utilitatea practica, se lasa mai greu sedusi (cand este vorba despre shopping si nu despre femei, caci acolo treburile se schimba total 😉 ).

Asadar, iata ce-si doresc barbatii cand aleg produse – eficienta maxima atat in privinta functionalitatii produselor, cat si in intreg ansamblul de servicii (consultanta, garantie, service). Barbatii sunt atrasi de performanta, de tehnologie ceas 1de ultima generatie, de produse de foarte buna calitate, care sa reziste in timp. Atat timp cat WatchShop.ro este si cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania, nu poate fi decat o alegere buna sa cumperi de aici – indiferent daca esti barbat sau femeie (ca doar nu este cu discriminare 🙂 ). Si femeile pot face shopping… ca barbatii 🙂 Cel putin in privinta ceasurilor. Si trebuie sa subliniez ca pe WatchShop.ro exista atat ceasuri de barbati, cat si ceasuri de dama – toate intr-o mare varietate de branduri si modele.

Daca in ceea ce priveste cumparaturile totul este clar, ce-si mai doresc barbatii in general, in viata? Mai intai succes, statut profesional (carte de vizita wow), apoi iubire, stabilitate, familie, fericire. Unii isi dau seama mai rapid ca au nevoie de toate, altii mai tarziu. Unii le vor pe toate in acelasi timp, altii le cuceresc pas cu pas. Si altii raman… baieti 🙂

Ce-si doresc barbatii de la femei? Asta este chiar mega-simplu: Totul!