Femei pe bune, offline si online

Intr-o lume in care imaginea conteaza atat de mult (felul in care te vad ceilalti), multe persoane – si mai ales femeile – cauta sa isi cosmetizeze look-ul. Si nu ma refer aici doar la partea estetica, ci la tot ceea ce tine de personalitate, de „pachetul” cu care ne prezentam in societate. Atat offline, in viata de zi cu zi, cat si online, in noua lume in care ne petrecem tot mai mult timp si in care este atat de simplu sa iti construiesti o imagine ideala. Ideala pentru tine, dar mai mult ideala pentru altii.

Si totusi, in ciuda simplitatii cu care cosmetizezi imaginea, sa o pastrezi in acel fel este dificil. Si neplacut. Este obositor sa fii femeia ideala, mai ales cand acest concept este diferit evaluat de fiecare persoana din jurul tau. Si nici nu merita sa faci eforturi considerabile pentru a fi ceva ce nu esti. Simpla si naturala, vei fi descoperita la adevarata ta complexitate interioara.

Societatea ne dicteaza reguli nescrise: trebuie sa fim si sa ne comportam dupa anumite rigori. Nu le respectam mereu, dar involuntar tot ajungem sa o facem – pana la urma, din anumite considerente este normal, caci o societate are nevoie de reguli pentru a functiona. Iata, nici societatea nu este perfecta, nimic nu este in jurul nostru. Si asta nu inseamna ca nu este frumos. In hipermarketuri, cele mai multe fructe si legume arata perfect – una si una, etalon, clonate; in realitate, daca mergeti intr-o livada sau intr-o gradina, veti vedea ca diversitatea este normala. Iar fructele si legumele imperfecte sunt si ele teribil de frumoase. Iar cand le gusti, sunt pur si simplu grozave, mai ales daca o faci cu ochii inchisi si te ghidezi exclusiv pe gust.

Femeia pe bune este grozava fara a fi perfecta. Cine o „gusta”, o va descoperi si abia atunci va intelege ca poate sa o vada in sfarsit la adevarata sa valoare. Femeie pe bune poate fi oricare dintre noi, atat timp cat stie sa fie Ea, unica si irepetabila, nu doar o imitatie.

13680542_1194802523904268_4811950327805108258_n

Femeia pe bune nu stie totul, ci invata, experimenteaza, evolueaza, se reinventeaza mereu. Femeia pe bune nu isi propune sa fie perfecta, dar are idealuri si crede in mai bine; are vise si sperante, dar are simtul realitatii. Femeia pe bune stie sa fie „pe bune” cu barbatul pe care il iubeste. Daca gateste sau nu, daca este mama sau nu, daca este femeie de cariera sau nu – astea sunt doar optiuni, varietati ale unei femei pe bune. Femeia pe bune nu merita o eticheta simpla, cu ingrediente si recomandari de preparare. Femeia pe bune este o reteta personala, care se imbunatateste mereu in timp, se rafineaza precum un vin nobil pus la pastrare.

lactacydCe mi-a venit sa vorbesc despre femei pe bune? Am remarcat si apreciat campania Lactacyd – #femeipebune, o campanie care vrea sa scoata in evidenta faptul ca nimeni nu-i perfect si ca femeile, cu bune si cu rele, sunt speciale asa cum sunt. Pentru toate grijile si visele lor, pentru momentele de putere si cele de slabiciune, pentru diminetile in care radiaza si pentru cele in care nu vor sa iasa din casa, femeile sunt grozave asa, imperfecte. Pentru a participa la campanie, trebuie sa va ganditi la prietena despre care credeti ca este „cea mai pe bune” femeie pe care o cunoasteti. Mai departe, spuneti ce o face sa fie #femeiepebune, dati share si… puteti castiga premii impreuna. Campania include reduceri si cadouri Lactacyd in farmaciile Sensiblu. Pe femeipebune.lactacydromania.ro gasiti detalii complete despre premii, campanie si… femei pe bune.

13775793_1194802000570987_1872214363377382023_n