De ce un ceas este un cadou potrivit in aproape orice ocazie

Cand intrebi pe cineva „cat este ceasul” sau „cat e ora”, adesea observi ca persoana respectiva se uita pe smartphone de ora exacta. Insa mai simplu este sa vezi cat este ceasul… de la ceasul de mana. Mai este la moda acest accesoriu? Este, cu siguranta! Si oricat de multe gadgeturi vom avea care sa ne arate ora in orice moment, ceasul de mana isi va pastra locul in fashion, inainte de toate.

Ceasul de mana nu mai este atat de mult purtat pentru utilitate, insa este cu siguranta util, mai ales pentru persoanele pentru care timpul este foarte scurt si pretios, adica persoanele cu un ritm de viata alert. Ceasul este pana la urma o bratara, un accesoriu de fashion, care „intamplator” te informeaza si cu privire la ora, minute, secunde, poate si data.

Cred ca a face cadou un ceas este un gest ideal in foarte multe ocazii. Nu conteaza cui vrei sa-i faci un cadou, daca alegi un ceas, sigur faci impresie buna! Spre deosebire de alte obiecte, ceasul are personalitate si este aproape de posesor foarte mult timp. Ceasul devine asadar un obiect apropiat, deci se creeaza o legatura speciala si cu persoana care l-a oferit (stii mereu de unde ai un anumit ceas, oricat de multe ai avea in colectia personala). Si apropo de colectii, nu conteaza cat de multe ceasuri ai, sigur te vei bucura cand adaugi unul nou in colectie.

Daca esti in cautare de cadouri pentru barbati sau de cadouri pentru femei, viziteaza online un magazin de ceasuri precum pretzmic.ro. Mai ales in aceasta perioada (dar cred ca mereu) gasesti acolo reduceri de zeci de procente. Ceasul se potriveste in orice ocazie, pentru orice persoana, caci sunt atat de multe modele disponibile.

Poti sa cumperi ceasuri pentru persoana iubita, pentru parinti, bunici, prieteni, colegi, sefi, parteneri de afaceri etc. Pentru fiecare, vei gasi un ceas cadou care se va potrivi contextului (de fapt mai multe, insa cel mai probabil te vei limita cu greu la un anumit model).

La fel ca hainele si pantofii, ceasurile pot fi casual, sport, elegante… le porti in functie de ocazie; sau pur si simplu in functie de starea ta de spirit si le alegi in functie de modul in care rezoneaza cu personalitatea ta.