Rochii de mireasa si rochii de seara – stil si eleganta, la super oferta

Ne-am obisnuit sa gasim reduceri de preturi peste tot online, chiar si pe website-urile ce propun produse de cea mai buna calitate. Iata ca in aceasta perioada puteti face shopping de… rochii de mireasa si rochii de seara, la super oferta: pana la 70% discount pe avangardebrides.ro. Stilul si eleganta au astfel preturi mai mici decat de obicei, accesibile pentru mult mai multe persoane.

Nu vorbim despre orice fel de rochii de mireasa, ci despre unele dintre cele mai spectaculoase, de la branduri de renume: Mori Lee, Madeline Gardner New York, Ronald Joyce si Victoria Jane. Si pe segmentul de rochii de seara, in magazin se pot gasi colectii semnate Paparazzi, Stick&Stones si MGNY (dar si costume de ceremonie de la renumitul creator francez Adimo).

„In aceasta lume vei gasi probabil ceea ce cauti de mult: rochii de mireasa mult visate, iar daca ale tale cautari au inceput aici, la noi, sigur nu vei mai pleca in alta parte. Te invitam sa deschizi ca pe o carte, pagina cu pagina, aceasta lume mirobolanta a rochiilor si sa admiri frumusetile creatorului Mori Lee, aduse mai aproape de tine de catre Avangarde Brides. Sigur vei gasi aici o gama extrem de larga de rochii de mireasa din colectiile 2017 si de asemenea modele de mare succes ale anilor trecuti”, se precizeaza pe website-ul mai sus amintit.

Cred ca orice femeie care acceseaza universul Avangarde Brides va petrece mult timp „rasfoind” paginile web cu aceste colectii impresionante. Totul arata precum in cele mai exclusiviste reviste de moda, dar partea cea mai buna este ca poti comanda orice astfel de rochii, iar preturile sunt mai mult decat decente. In unele cazuri, chiar neasteptate pentru niste creatii atat de frumoase!

rochie-de-mireasa

Cu si fara discounturi, rochiile de mireasa te vor cuceri cu siguranta. Rochii de mireasa ieftine si totodata de o calitate superioara nu vei gasi decat la sursa, iar Avangarde Brides este unic importator si distribuitor in Romania al acestor branduri renumite. Daca nu esti casatorita, sigur vei avea imediat cateva preferate puse „in lista de asteptare” 🙂 Daca esti casatorita, le vei admira de la distanta, cu ceva nostalgie, dar sigur te vei consola in categoria de rochii de seara, unde gasesti de asemenea articole senzationale.