In fashion, barbatii castiga teren

Uitandu-ma la barbatii din jurul meu, de-a lungul timpului, am putut observa in societate ca exista un trend cu privire la cresterea interesului pentru fashion in randul sexului masculin. Moda pentru barbati a fost dintotdeauna, la fel si raioanele dedicate in magazine. Insa barbatul modern devine tot mai exigent si cauta lucruri de calitate, pe care doreste sa le schimbe tot mai des, sa le poarte in functie de context.

Cred ca cel mai frumos stil masculin este acela in care iti pasa extrem de mult de cum arati, dar fara a exagera si mai ales fara a da indicii cu privire la acest lucru. Altfel spus, sa arati ca esti sigur pe tine, sa iti pastezi masculinitatea, dar in acelasi timp sa fii atent la detalii, sa pari „perfect”.

Nu sunt de parere ca moda are idei atat de fixe, in sensul ca trebuie sa te uiti pe manuale pentru a-ti alege hainele… totusi, trebuie sa ai un stil personal si de asemenea sa tii cont de societatea in care traiesti si mai ales de contextul in care te afisezi: intr-un fel te imbraci pe strada, altfel o faci la serviciu, altfel o faci la un eveniment gen nunta.

Am remarcat ca, in mall-uri si in comertul online de fashion, de ceva vreme barbatii castiga teren: apar magazine specializate, care se mai si dezvolta, iar magazinele care in general insista pe haine pentru femei aloca tot mai mult spatiu si pentru sexul masculin.

Apropo de fashion, stil si e-commerce: pentru barbati, o destinatie aparte de shopping este www.gentlemenscorner.ro. Aici se pot comanda produse personalizate, de exemplu un costum la comanda, din cele mai bune materiale, croit perfect pentru fiecare barbat. Multe alte tipuri de produse exista, se pot comanda diverse feluri de camasi, inclusiv camasi slim fit de asemenea de calitate premium.

Site-ul este foarte interesant in sensul ca poti afla chiar si informatii utile din domeniu, accesand sfatul specialistului. Cum sa alegi costumul de mire? „Pentru unul dintre cele mai memorabile evenimente din viata ta, opteaza pentru eleganta atemporala si bun-gust”. Citesti detalii complete pe website-ul celor de la Gentlemen`s Corner.