Cele mai inspirate cadouri de Craciun: cadourile personalizate

Se spune ca cel mai frumos cadou este cel pe care-l faci cu mana ta. Dar nu cred ca se supara cineva daca apelezi la ceva ajutor de specialitate 🙂 pentru a alege cadouri personalizate pentru cei dragi, cadouri pe care sa le oferi de Craciun. Calendare, dispozitive foto cu magnet, albume foto, toate personalizate cu imagini unice pe care le alegi chiar tu – iata cum se poate oferi un cadou simplu, dar memorabil. Nici macar nu este nevoie de un buget insemnat, caci pe Tiparo.ro gasesti astfel de cadouri la preturi mici, iar personalizarea este gratuita! Fiind specialisti cu experienta in domeniu, totul iese perfect, cu siguranta.

sticker-fotoTot pentru cei dragi de acasa (ideal pentru cupluri, dar si pentru familii) exista in magazinul online mai sus mentionat chiar si stickere decorative de perete, usor de aplicat, care iti permit personalizare finala chiar de catre tine, prin aplicarea de fotografii in anumite spatii prevazute special. Vor fi niste rame foto cu totul inedite, integrate practic in perete. Mesajul text poate fi si el personalizat, la cerere, la fel ca si culoarea (fiecare comanda este tratata special de cei de la Tiparo). Multe alte modele de stickere decorative de perete (si nu numai) pot fi selectate pentru ca „acasa” sa devina un spatiu cu totul unic.

De ce sa oferi un calendar personalizat 2017? Pentru ca un astfel de cadou are „efect” practic tot anul 2017. Cel/cea care il primeste sigur il va afisa undeva la vedere, atat timp cat ai ales fotografii in mod inspirat pentru personalizarea calendarului. Astfel, cadoul va fi unul util, iar destinatarul cadoului isi va aminti de cel care i l-a daruit… pe tot parcursul anului viitor 🙂 Exista atat calendare de perete, cat si calendare de birou. Pe www.tiparo.ro pot fi alese modele deosebite care sigur vor aduce bucurie – atat celui/celei care le primeste, cat si celui/celei care le daruieste!

cadouri-de-craciunIn acest magazin online am mai remarcat si seturile de tricouri, modele foarte inspirate si creative. Ce imi place de fapt cel mai mult la astfel de cadouri este ca sunt jucause si in acelasi timp pot avea un mesaj sentimental, sincer, adevarat. Cu asemenea cadouri spui multe fara sa folosesti cuvinte (eventual le imprimi) si garantat generezi zambete, chiar si in cazul celor mai serioase persoane…

magnet-ramaAs mai spune ca „la moda” sunt fotografiile de tip magnet, practic niste decoratiuni in sine, personalizate cu imaginea celor dragi. Sunt perfecte de integrat intre alti magneti (suveniruri din calatorii) din colectia de pe frigider. Acesta este si farmecul: sa interactionezi cat mai des cu respectivele fotografii, sa iti alunece spre ele privirea pana si doar o secunda in momente din viata de zi cu zi – implicit vei simti o senzatie placuta privind acele imagini, chiar si in subconstient.

Toate exemplele de cadouri de mai sus raman idei valabile si dupa Craciun: nu uitati ca orice, dar absolut orice moment este unul perfect pentru a oferi un cadou! Iar cadourile personalizate functioneaza indiferent de context.