Slabitul, necesar si pentru femei, si pentru barbati

Societatea impune de ceva timp o anumita imagine a femeii. Nu mai este neaparat vorba de acel 90 – 60 – 90, ci de o anumita forma armonioasa. Stiu ca sunt o multime de discutii si presiuni si ca se spune ca orice femeie este frumoasa – probabil asa este. Insa atractia pentru femeile slabe (si aici nu ma refer la ceva excesiv, ci doar la ceva mediu, care nu se duce spre obezitate) este naturala, fireasca, ba chiar se poate explica si stiintific. Am tot auzit despre studii si cercetari care indica faptul ca universul este bazat pe legea binelui.

Umanitatea, dar si intreaga natura, are anumite legi nescrise, instinctuale, care ne fac sa putem continua ca specie. S-a demonstrat spre exemplu ca atractia noastra pentru persoane frumoase are o logica: exista o legatura intre genele „bune”, sanatoase, ci frumusete. La fel cum in natura animalele mai frumoase si mai colorate au parte de atentie din partea sexului opus, scopul fiind acela ca genele cele mai puternice sa mearga mai departe in evolutia speciei.

Faptul ca frumusetea umana include si un trup cat de cat slab si nu gras cred ca este tot in beneficiul nostru: sa nu uitam ca este sanatos sa fii slab / slaba. Din no, nu ma refer la excese, nu trebuie sa ajungi sa fii obsedat(a) de cantar. Insa este bine sa cauti sa te situezi mereu intr-un anumit interval, fara a depasi anumite granite. Slabitul este necesar si pentru femei, si pentru barbati, daca este cazul.

Barbatii cu burta nu sunt nici ei la moda, desi multi barbati considera ca nu este cazul sa-si faca probleme de aceasta natura… In realitate, un corp armonios inseamna sanatate, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Deci ar trebui sa fie o preocupare de ambele parti, chiar daca societatea pune mai multa presiune pe femei.

Stilul de viata sanatos si echilibrat este solutia cea mai buna pentru slabit. Se poate apela si la ajutoare, dar tot ramanand in zona de natural – de exemplu capsula de slabit de tip supliment alimentar. Astfel de pastile de slabit din ingrediente naturale reduc pofta de mancare, dau senzatie de satietate, reduc absorbtia carbohidratilor si accelereaza arderea de grasimi. Exista multe branduri pe piata, alegeti cu grija. Si nu uitati ca nu se poate rezolva nimic (doar) cu pastile, stilul de viata este cel mai important. Iar slabitul incepe… cu un mic dejun consistent si sanatos 😉 Si continua cu multa miscare!