Frumusete si sanatate – doua idealuri cu mare legatura intre ele

Fiecare femeie isi doreste foarte mult sa fie frumoasa si sanatoasa, astfel va avea mai multe sanse catre fericire. Frumusetea si sanatatea au mare legatura intre ele si tocmai de aceea este important sa le bifezi pe ambele. Frumusetea vine din interior, se spune, iar corpul se simte mai bine, se bucura atunci cand este sanatos – si asta se vede la exterior!

Pentru frumusete si sanatate, ai putea avea nevoie de un salon infrumusetare bucuresti (sau alt oras, dupa caz, insa toate drumurile duc spre Capitala, s-ar putea spune 🙂 ). Daca esti in cautare de o astfel de resursa, o idee buna ar putea fi salonul Bonton.

„In prezent, Bonton Beauty Center ofera servicii complete de ingrijire faciala si corporala, pentru un look perfect si o piele fara varsta. Echipamentele cu care se efectueaza tratamentele sunt de ultima generatie, verificate in permanenta si utilizate conform protocoalelor de lucru care se impun, pentru maximizarea efectelor procedurilor. Personalul angajat este specializat pe utilizarea acestor tehnologii, in vederea explicarii amanuntite a fiecarei terapii si pentru a sfatui clientii cu privire la tratamentele care li se potrivesc”, se precizeaza pe www.salonbonton.ro.

La capitolul tratamente si servicii, oferta este generoasa si totul se invarte desigur in jurul acestor doua obiective de care vorbeam mai sus: sanatate si frumusete. Le putem imbunatati sau mentine prin mai multe actiuni – tratamente corporale si faciale, epilare definitiva, masaj, cosmetica clasica etc.

Unele actiuni asa cum este masajul (de exemplu serviciile de masaj tailandez, prezente in gama de servicii a celor de la Bonton din Bucuresti) au rolul de a actiona in mod direct pentru relaxare si sanatate. In alte cazuri, pe langa actiuni directe (epilare definitiva, cosmetica, coafor) se ajunge la o actiune indirecta: aceea de a te face sa te simti mai bine in propriul corp. Este important sa fii impacata cu tine insati, sa te simti bine atunci cand te privesti in oglinda.

Stim cu totii ca persoanele care au probleme de sanatate pe interior ajung sa isi arate aceste vulnerabilitati si la exterior. Este valabil insa si invers: cand actionezi din exterior pentru sanatate, te vei simti bine si pe interior.