Ceasurile, niste accesorii pline de eleganta

Ceasurile reprezinta intotdeauna un accesoriu care nu se va demoda prea curand si de asemenea este un produs indispensabil zilelor noastre, chiar daca a fost inventat inca din antichitate.

Dupa ani de evolutie, acum putem gasi diferite ceasuri, de buzunar, de perete, mecanice sau electrice si lista poate continua.

Iubesc ceasurile, iar atunci cand reusesc sa economisesc o suma de bani, aleg sa imi achizitionez cate unul. Am o colectie vasta, pe unele le-am primit cadou, iar pe altele le-am cumparat eu.

Pe ceasuri barbatesti ai posibilitatea sa alegi dintr-o gama variata de produse, in functie de ce iti place, culorile si materialele difera, as putea spune ca sunt pentru toate gusturile.

Daca atunci cand era mic imi placeau ceasurile de toate culorile, acum perceptia mea s-a schimbat, prefer obiectele elegante, care denota stil si eleganta.

Cred ca tinuta trebuie sa fie in rezonanta cu accesoriile, de aceea cand merg la birou nu uit niciodata ceasul. Un costum elegant de culoare inchisa si un accesoriu pe masura pot face un outfit perfect.

Cum lucru la birou presupune multe intalniri cu partenerii de afaceri, pentru a avea succes, in special in domeniul de publicitate si divertisment in care lucrez, cred ca este foarte importanta imaginea cu care te afisezi.

Ceasul este cel care ma determina intotdeauna sa nu uit sa fiu o persoana punctuala, un lucru care este extrem de important in afaceri. Punctualitatea tine si de educatie, sa il faceti pe celalalt sa astepte denota lipsa de respect.

Dupa cum am mentionat iubesc ceasurile si de fiecare data incerc sa ii achizitioez si sotiei unul, de pe ceasuri dama l-am gasit si pe ultimul. Cred ca este cu totul special, culoarea turcoaz se asorteaza, as putea spune cu ochii ei, de asemenea ii scoate in evidenta trasaturile frumoase.

In concluzie, atunci cand iti doresti sa fii elegat, nu uita ca un ceas este tot ce ai nevoie, cu siguranta vei atrage atentia celor din jur intr-un mod placut.