Mondaine Helvetica

Initial cunoscut sub numele de Haas Grotesk, Helvetica a fost creata si conceputa la Turnatoria Haas de langa Basel in 1957 de catre artistul elvetian Max Miedinger si managerul Haas, Eduard Hoffmann. Scopul lor a fost acela de a crea un prototip bine conceput, suficient de discret si in acelasi timp, temperat, cu forme armonioase si bine structurate au facut ca aceasta colectie Mondaine sa aiba succes peste tot in lume.

 

Pentru aceste super ceasuri barbatestiMondaine foloseste o folie subtire acoperita cu un material Superluminova foarte puternic, fabricat in Elvetia fiind folosit foarte des in industria ceasurilor, permitand o vizibilitate lung ape tip de noapte.

 

In timpul zilei, cadranul alb reflect alumina si incarca folia luminoasa atasata pe partea din spate, iar in timpul noptii folia elibereaza din nou lumina, facand din acest ceas simplu o adevarata capodopera. Ingeniozitatea si simplitatea sunt elementele care deseori disting un design atractiv, dintr-un design clasic, cu adevarat iconic.

 

Acum poti gasi acest ceas simplu dar totodata complex la Ceasmania.ro.

Ceasmania.ro este cel mai popular magazine online de ceasuri originale. Aici beneficiezi de cele mai mici preturi, de reduceri semnificative, livrare rapida si transport gratuit la comenzile care depasesc 500 de lei. Toti clientii beneficiaza de extragarantie pentru ceasuri damapuncte de fidelitate care pot fi transformate in vouchere de reducere, discount-uri generoase si posibilitatea deschiderii coletului la primire plus dreptul de retur al produsului in 30 de zile.

 

Ca un avantaj de a nu pierde acest minunat ceas de mana, acum il poti plati in 12 rate egale unde vei beneficia de dobanda 0.