Alin George Luca: DeGeThal – Un proiect romanesc care va schimba Universul crypto

Prima oara am auzit de proiectul DeGeThal al lui Alin George Luca la Dynamite Fighting Show cand a oferit 5.000, respectiv 2.500 de criptomonede DeGeThal (DTM) ca răsplată pentru performanțele reușite în ring.

Astfel, cel mai spectaculos KO al serii a primit 5.000 de DeGeThal, iar învingătorul din cel mai frumos duel a încasat 2.500. DeGeThal este un proiect inedit si atipic pentru piata crypto actuala, iar prețul de pornire este sub un dolar. dar toate detaliile le gasesti aici – www.degethal.io.  

Salut Alin. Cum și când s-a născut proiectul DeGeThal?

Alin: DeGeThal aduce beneficiile tehnologiei blockchain pentru toată lumea. Dorința noastră este să facem criptomonedele accesibile tuturor. Cu DeGeThal ne dorim să puteți tranzacționa și deține monede sau chiar să deveniți un jucător internațional în câteva minute. Toate acestea vor fi disponibile printr-o interfață ușor de utilizat. DeGeThal are la bază un sistem descentralizat opus modulului în care sunt utilizate în prezent majoritatea sistemelor financiare, lucru ce îl face mai rezistent și eficient. Astfel, prin lansarea acestui produs ne propunem să revoluționăm piața criptomonedelor.

Proiectul DeGeThal a început sa fie gândit în urma cu un an, când mă aflam intr-o banca mare din România, mă certam cu ei deoarece nu voiau sa îmi elibereze o anumită suma din CONTUL PRIVAT pe motiv ca nu le-am furnizat documente justificative cu privire la modalitatea de cheltuire a banilor…adică ce vreau sa fac cu banii mei.

Plus ca totul a culminat cu experiența mea de a-mi retrage un profit rezultat în urma unei investiții  în contul personal, operațiune ce a dus la blocarea contului și săptămâni întregi de discuții pentru deblocarea acestuia. Si totul pentru ca imi place sa investesc in crypto.

 Pe scurt, de ce proiectul tău e atât de diferit?

Alin: Noi, prin DeGeThal, ne dorim sa facem diferența pentru fiecare persoana în parte, dorim ca oamenii sa se poată bucura de banii lor așa cum isi doresc, dorim sa ii ajutam sa isi gestioneze și sa isi cheltuie banii așa cum considera ei de cuviință.

Pur și simplu oferim posibilitatea ca userii sa isi primească salariul în walletul creat de noi, wallet ce este net superior fata de cel al bancilor, prin posibilitățile ce le oferă userilor, și aceea de a cumpara sau vine crypto instant, de a-și retrage profitul din crypto direct pe card, de a-și deschide conturi multicurency și de a transfera bani familiei și prietenilor oriunde în lume la costuri infime.

În plus, userii vor beneficia și de comisioane reduse dacă vor deține în walletul lor moneda DTM, printr-o funcție oferită ulterior in viitorul apropiat.

Si asta nu e tot. Walletul va avea 3 interfețe câte una pentru fiecare tip de user :

1. O interfața foarte simpla, o interfața ce iti permite doar sa vizualizezi conturile, ce bani sau crypto ai în conturi și iti va permite sa selectezi ordinea în care dorești ca ele sa fie debitate în momentul unei plăti ( de ex, dacă ai cont de Ron, cont de Eur, cont de BTC, cont de TRX dar și cont de DTM, poți sa ți le așezi în ordinea în care vrei sa ți se ia bani de pe ele. Daca plătești ceva cu o valoare mai mare decât este pe primul cont, se ia din acel cont toată suma și se completează cu banii de pe următorul contesta incluzând și conturile de crypto).

2. A doua interfața permite vânzarea sau cumpărarea de crypto intr-o maniera extrem de ușoară, cu anumite opțiuni ce fac posibila pana și interacțiunea cu crypto a userilor ce nu au cumparat vreodată crypto , pana în acel moment, va fi extrem de facil:)

3. A 3-a interfata dezlănțuie posibilitățile celor ce fac trading cu crypto, optiuni avansate destinate traderilor cu experiență.
Pentru a schimba intre interfețe, doar faci swipe left-swipe right, este atât de simplu.

Practic cu DeGeThal ai totul la îndemână, foarte ușor și simplu…de ce sa te mai complici cu 100 de carduri și aplicații când poți avea DeGeThal ?

Un sfat pentru cititori. De ce crezi că ar trebui să investească în proiectul tău?

Un sfat…dacă ar fi sa dau un sfat…acela ar fi sa studiați întâi proiectul nostru, sa ne înțelegeți soluția și sa va alăturări proiectului.
Este un proiect pe lunga durata,asa ca trebuie ca userii sa înțeleagă în profunzime toată călătoria noastră,si ceea ce ne așteaptă.